Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
01 02 03 04 05 06 07 08

Nieuw Terlo

Nieuwbouwplan Nieuw Terlo bestaat uit 8 woningen, waaronder 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.

De architectuur van de woningen is bijzonder en modern. De lichtgrijze kolommen en kaders tussen en rondom de kozijnen contrasteren mooi met het donkere metselwerk dat voorzien is van subtiele, horizontale accenten. Door bij de ene woning een erker te plaatsen en bij de andere woning een omlijste raampartij toe te passen ontstaat een mooie afwisseling in het straatbeeld. De woningen worden uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen.

De vrijstaande woningen, gelegen op de bouwnummers 3 en 4, hebben beide een aanpandige berging met daaraan een carport, met ruimte voor het parkeren van je auto. De woningen zijn gelegen op zeer ruime percelen met de achtertuin op het zuidoosten.

Ook de twee-onder-een-kapwoningen zijn voorzien van een aanpandige berging met daaraan een carport met ruimte voor het parkeren van je auto. Uitgezonderd bouwnummer 5, deze heeft een vrijstaande berging in de achtertuin met daarvoor de opstelplaats voor de auto. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voorzien aan de straatzijde.

De tuinen van de twee-onder-een-kapwoningen op de bouwnummers 1 en 2 zijn gesitueerd op het zuidoosten, de tuin van bouwnummer 5 is deels gesitueerd op het noorden en deels op het westen. De bouwnummers 6 t/m 8 hebben een achtertuin op het noorden.

De plattegronden van de woningen zijn standaard al lekker ruim en bijzonder compleet van opzet. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, denk aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning of een indeling op de zolderverdieping.